Over mij

Graag stel ik me kort aan je voor.

 Mijn naam is Lunette van der Mei, woonachtig in Leiden.

 

Ik werkte 3 jaar als Medisch Assistente in een ziekenhuis. Daarna was ik – tot een aantal jaren geleden – als Purser in de luchtvaart werkzaam. Ook werkte ik 5 jaar als Wedding Planner. Daarnaast was ik vrijwilliger bij de Doe Een Wens Stichting. Organiseren, improviseren en mij ten dienste van andere mensen inzetten: de rode draad in mijn loopbaan. Een mooie combinatie met mijn persoonlijke interesse, namelijk het in contact staan met mensen van uiteenlopende achtergronden, culturen en godsdiensten. Mede door deze eigenschappen en interesses heb ik mijn werk altijd met passie kunnen doen en is mijn idee voor Laatste Wegwijzer geboren

 

Wat mij het meest is bijgebleven? Ongetwijfeld het mooie en dankbare werk om via de Doe Een Wens Stichting wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte te vervullen. Ook een huwelijksceremonie die ik als Wedding Planner organiseerde in een hospice vond ik indrukwekkend en mooi.

 

Natuurlijk is het leven geen rozengeur en maneschijn. Ik kreeg te maken met dierbaren die ongeneeslijk ziek werden. Met vrienden en collega’s die iemand in hun directe omgeving verloren. Zo zag ik wat er dan allemaal op je pad komt.

Dit bracht mij ertoe mijn persoonlijkheid en ervaringen in te willen zetten voor iedereen die hulp nodig heeft  bij de laatste levensfase. Rust brengen, ontzorgen, meedenken en oplossingen bedenken. Dat is wat ik wil doen!

Wil je een afspraak maken? Of wil je meer weten?